Debon kippikärry

Monitoimi kärry, joka toimii trailerina (esim.kaivurin kuljettamiseen) tai peräkärrynä, jolla voit tehdä oikeastaan mitä vaan!
Debon kippikäryssä on myös rampit, sekä Sähköhydraulinen kippi. Kärry on myös jarrullinen
Hinta: 60€ / vrk 

eurowagon

Katettu jarullinen kärry kipillä. Kärryyn mahtuun muun muassa kaksi moottorikelkkaa. Kärryn sisällä myös vinssi, jota voi käyttää kuljettamisessa ja sitomisessa apuna. Sisällä myös valot. Kärry on pituudeltaan 4.20m, leveydeltään 1.80m ja korkeudeltaan 1.80m. Kantavuus 1020 kg
Hinta: 60€ / vrk

venetraileri

Helppokäyttöinen venetraileri vinsillä.
Hinta: 50€ / vrk

asunnot

Vuokraamme myös asuntoja Iisalmen alueella. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Tarkemmat tiedot asunnoista ja niiden vuokraustilanteesta löydät alla olevasta linkistä. 

Lisää

MINIKAIVURI

Vuokraa minikaivuri, kun tarvitset helppokäyttöistä kaivinkonetta maanmuokkaukseen, piha- ja puutarhatöihin. Vuokraamme kaluston aina huollettuna, valmiina työhön.

Lisää

OTA yhteyttÄ

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli koet tarvetta palveluihimme. Kerromme mielellämme lisää ja pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaalle juuri sopivan ratkaisun...

Lisää

 

KAIVAMISEN ILOA!

Kl-Hynynen Oy tarjoaa minikaivurin vuokrausta sekä myös kaivuutöitä asiakkailleen.

Tarjoamme minikaivurin vuokrausta Ylä-Savon alueella. Meiltä löytyy myös minikaivurilisäksi tärylätkä, piikkausvasara sekä kuljetustraileri. Teemme myös asiakkaille tarpeiden mukaan myös kaivuutöitä.

 

Tämän lisäksi vuokraamme asiakkaillemme myös Fiat Adria-matrix  vm. 2010 matkailuautoa.Auton vuokrauksesta tarkempia tietoja voi kysyä Harrilta.

 

 

Kl-Hynynen Oy- klhynynen@gmail.com - Puh:0400-374091